Skip to main content

Universitaire bachelor-student (geen theologie)

Volg jij een bachelor aan een universiteit in Nederland? Dan is het mogelijk om in je minorruimte via de Vrije Universiteit onze minor Missionair Leiderschap te volgen.

Minor Missionair Leiderschap

Onze uitdagende minor legt het accent op missionair leiderschap. In een tijd waarin geloven en deel uitmaken van een kerk niet vanzelfsprekend meer is, willen wij de boodschap van het evangelie van Jezus opnieuw doordenken en dicht bij onze tijd en ons eigen leven brengen. Deze uitdagende minor bied je de mogelijkheid om kennis te maken met onze manier van theologiseren en werken in lokale gemeenten. 

Hoe kan ik de minor volgen?

Je vraagt hiervoor eerst toestemming bij de Examencommissie van je opleiding. In sommige gevallen is er algemeen beleid waarin vaststaat dat je de vrije minorruimte vrij mag invullen. Nadat je toestemming hebt, registreer je je op de Vrije Universiteit om bijvakken te volgen. Dat kan via deze link: Aanmelden minor? (niet VU-student) - Meer over - Vrije Universiteit Amsterdam. Voor de minor geldt dat je  in de intekenmodule je aanmeldt voor de betreffende 5 vakken. Zorg ervoor dat je je inschrijving  tijdig rond hebt!

Kosten

Als je aan een universiteit studeert in Nederland, kan je kosteloos een minor volgen bij de Vrije Universiteit. Dus als je de opleiding volgt in je vrije minorruimte en daarvoor bent toegelaten én geregistreerd bij de Vrije Universiteit, kost het volgen van onze minor je geen collegegeld, omdat je dit al aan je eigen instelling betaalt. Je betaalt wel je boeken en een beperkte bijdrage voor activiteiten, zoals een retraite.  

Neem contact op!

Samen even kijken wat de mogelijkheden zijn? Laat je gegevens even bij ons achter en we nemen snel contact met je op!