Drs. Oeds Blok
"Pioniers zien vaak iets dat anderen niet zien. Ze weten: ‘Dit kan anders!’ De eerste emotie is vaak terughoudendheid of onzekerheid. Durf je afwijkende dingen te doen, omdat jij er echt in gelooft? Je passie laten zien brengt altijd een risico met zich mee. Het heeft mij geholpen om kleine stappen in de goede richting zetten. Het is mooi om binnen de Unie ook anderen daarin te begeleiden."
Drs. Oeds Blok

Drs. Oeds Blok

Oeds Blok (1970) is binnen het Regioteam NL coördinator en coach gemeentestichting en pionieren.

Hij was 14 jaar voorganger van de Baptistengemeente Amersfoort en experimenteert sinds 2012 met een buurtkerk in de Amersfoortse volkswijk Soesterkwartier. Oeds coacht pioniers binnen de Unie-ABC-gemeenten en het netwerk Urban Expression. Aan het Baptisten Seminarium kom je hem tegen als docent pionierend leiderschap. Aan de Evangelisch Theologische Faculteit in Leuven geeft hij het vak gemeenteopbouw.

Oeds is gediplomeerd coach en werkt ook vanuit zijn eigen bedrijf Oeds Blok coaching, leiderschap & innovatie en voor het mede door hem opgerichte Instituut voor Undefended Leadership.

Nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen! Staat u al ingeschreven bij de nieuwsbrief van de Unie- of ABC gemeenten? Dan hoeft u zich niet opnieuw aan te melden.

Adressen

Baptist House
Postjesweg 150
1061 AX Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-2103023
Tel. Seminarium:
020-2103024
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kom in contact

© UNIE-ABC. Een fusie tussen de Unie van Baptistengemeenten en de ABC gemeenten in Nederland.

Alle Rechten Voorbehouden

Tot slot