Drs. Ingeborg Janssen
"Gastvrij en kwetsbaar: sleutels voor zowel mensen die leerlingen zijn van Jezus als voor ontwikkeling van gemeenten in deze tijd. Dat geeft een open houding om te zien waar de Geest waait en het verlangen om daar bij aan te sluiten."
Drs. Ingeborg Janssen

Drs. Ingeborg Janssen

Ingeborg Janssen (1966) woont in Arnhem en is lid van de Baptistengemeente Arnhem-Centrum. Sinds 2008 werkt zij bij de Unie. Ingeborg is docent gemeentepraktijken en spiritueel liturgische vorming, en stage/supervisiecoördinator aan het Baptisten Seminarium. Ook coördineert zij de Permanente Educatie van voorgangers.

Daarnaast is zij internationaal actief als voorzitter van de Mission & Evangelism Commission van de European Baptist Federation en coördinator van het Learnign Network van de IBTS. Nieuwe monastiek heeft haar hart en zij zoekt naar mogelijkheden om hier vorm aan te geven in haar dagelijks leven in Stadsklooster Arnhem, zowel in een ritme van gebed als in gastvrij leven.

Nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen! Staat u al ingeschreven bij de nieuwsbrief van de Unie- of ABC gemeenten? Dan hoeft u zich niet opnieuw aan te melden.

Adressen

Baptist House
Postjesweg 150
1061 AX Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-2103023
Tel. Seminarium:
020-2103024
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kom in contact

© UNIE-ABC. Een fusie tussen de Unie van Baptistengemeenten en de ABC gemeenten in Nederland.

Alle Rechten Voorbehouden

Tot slot