Skip to main content

Nieuw Unie-ABC-magazine Licht beschikbaar

Nieuws

28 mei 2024

Op de Algemene Ledenvergadering van 25 mei is de eerste uitgave van het Unie-ABC-magazine Licht gepresenteerd. In het blad staan vooral veel verhalen van aangesloten gemeenten die elk op hun eigen plek proberen het licht van het Evangelie uit te dragen. We hopen dat het delen van deze verhalen ertoe leidt dat we elkaar beter leren kennen, ons meer verbonden met elkaar voelen en dat we elkaar inspireren en op ideeen brengen. 

24 05 Magazine LichtHet magazine is in beperkte oplage op papier verschenen en verspreid onder de gemeenten. Gemeenten die niet bij de ALV aanwezig waren, zullen in de komende periode, bij gelegenheid, hun exemplaren ontvangen van de regioco√∂rdinator. 

Wilt u extra exemplaren bestellen, dan kunt u dat kenbaar maken via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als daar meer vraag naar is, kunnen we eventueel meer exemplaren laten drukken. Eventuele druk- en verzendkosten betaalt uw gemeente zelf. Voel u vrij om hierover in overleg te gaan.

Digitaal lezen en delen

Het magazine online lezen kan ook. Wellicht een idee om een link naar deze pagina te delen via de communicatiemiddelen in uw gemeente.

  • Download het blad hier als pdf. 
  • Lees hier ook het blog 'Geloofsgemeenschap: nut of verbondenheid?' van Gerdien Karssen over de achtergrond van het magazine.