Leidersconferentie 2023 heeft als thema: Fris!

Van 20 tot 22 maart 2023 is de Aquilae Leidersconferentie van Unie-ABC. Het onderwerp is: Fris! Hoe blijf je als voorganger fris? In je relatie met God, met je partner, met de gemeente; hoe zorg je dat je met frisse moed je werk blijft doen en hoe houd je de vreugde erin? Maar ook: hoe blijven we als gemeente fris, en blijven we open staan voor vernieuwing in de kerk, bijvoorbeeld in de liturgie? En hoe houden we onze missie fris?

Frisse voorganger, frisse kerk, frisse missie... genoeg om over door te denken en te praten, om zo weer verse inspiratie op te doen. Maar er is op de prachtige locatie van het Fletcher-hotel in Rijssen ook veel ruimte voor ontmoeting en ontspanning!

De voorbereidingscommissie is met frisse moed begonnen om de conferentie inhoudelijk en praktisch voor te bereiden. Remko Ongersma en Thijs Tichelaar vertellen erover in het filmpje hierboven.

Weet je, samen met je partner, van harte welkom! Zet de data alvast in je agenda. En kun je niet wachten om je op te geven? We komen je daarin graag tegemoet.

Voor vragen en ideeën kun je terecht bij: Gerrit van Valen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), Remko Ongersma (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), Thijs Tichelaar (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Johan Otten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Meer informatie over kosten en precieze tijden volgt later.

Nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen! Staat u al ingeschreven bij de nieuwsbrief van de Unie- of ABC gemeenten? Dan hoeft u zich niet opnieuw aan te melden.

Adressen

Baptist House
Postjesweg 150
1061 AX Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-2103023
Tel. Seminarium:
020-2103024
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kom in contact

© UNIE-ABC. Een fusie tussen de Unie van Baptistengemeenten en de ABC gemeenten in Nederland.

Alle Rechten Voorbehouden

Tot slot