Leerplatform

20 10 Leerplatform 600x400Unie-ABC heeft een leerplatform ontwikkeld om de leiding van lokale gemeenten te ondersteunen en te versterken. 

Het leerplatform is een online programma dat onder meer zes basismodules aanbiedt voor nieuwe raadsleden om hen een goede start te geven. Naast deze basismodules worden er taakmodules aangeboden die raadsleden in hun specifieke taak ondersteunen (zoals voorzitter, secretaris en raadsleden met een bepaalde portefeuille/taakveld). Verder wordt het programma ingezet voor contact tussen raadsleden onderling en met de regiowerker. 

Aanmelden deelname

Twee keer per jaar kan een nieuwe groep deelnemers met de modules van start - globaal in het voorjaar en het najaar. De modules bestaan uit digitale lessen met informatie, oefeningen en vragen, die iedereen in een eigen tempo kan doorlopen. Tergelijkertijd houden de regiowerkers van Unie-ABC contact met de deelnemers uit hun regio. Aan deelname zijn voor Unie-ABC-gemeenten geen kosten verbonden. 

Is uw gemeente niet aangesloten bij Unie-ABC? Dan bent u toch van harte welkom om deel te nemen aan het Leerplatform. We vragen dan wel een eenmalige bijdrage van 150 euro in verband met de ontwikkel- en beheerkosten.

Aanmelden voor de volgende ronde kan via dit formulier.

Meer informatie

  • Bekijk hier een presentatie over het leerplatform
  • Lees hier een interview met een deelnemer

 

Nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen! Staat u al ingeschreven bij de nieuwsbrief van de Unie- of ABC gemeenten? Dan hoeft u zich niet opnieuw aan te melden.

Adressen

Baptist House
Postjesweg 150
1061 AX Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-2103023
Tel. Seminarium:
020-2103024
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kom in contact

© UNIE-ABC. Een fusie tussen de Unie van Baptistengemeenten en de ABC gemeenten in Nederland.

Alle Rechten Voorbehouden

Tot slot