Skip to main content

Vrede


Geschreven door Ingrid de Vries

05 januari 2024
Geplaatst op 05 januari 2024

Vorige keer schreef ik over het fusiefeest. Laat maar komen, zei ik toen! Inmiddels is dit gebeurd, op 18 november en het was ook echt een feest: met taart, cadeau’s, mooie woorden, muziek, lekker eten, gezelligheid, ontmoetingen, verbinding en een zegen aan het eind!

Die zegen nemen we mee, ieder naar zijn eigen gemeente en naar zijn of haar plek in de maatschappij. Zodat we daar allemaal Zijn Licht mogen laten zien. Dat is wel nodig, in deze wereld waarin zoveel oorlog, verdeeldheid en verdriet heerst.

We hebben pas Kerst gevierd, de geboorte van Gods Zoon, God met ons, Immanuel, de Vredevorst! En we zijn een nieuw jaar begonnen, 2024, wat zal dat brengen? We bidden voor vrede, in ieders hart en in ieder land.

Als boekhouder is januari een drukke maand, met het afsluiten van het vorig jaar en het opstellen van de jaarrekening. En zo heeft ieder het wellicht druk met zijn of haar taak. Maar laten we dit jaar vooral ook biddend beginnen, biddend voor de vrede van Jeruzalem, vrede in deze wereld en vrede in ons hart!

Een gezegend nieuwjaar gewenst!

Ingrid de Vries

Ingrid is kantoormedewerker voor Unie-ABC en is verantwoordelijk voor de financiële administratie. 

Vrede