Skip to main content

Partnerschap over grenzen heen


Geschreven door Peter Stoter

17 november 2022
Geplaatst op 17 november 2022

Ik kijk terug op een mooie Algemene Ledenvergadering van vorige week, waar velen van jullie bij aanwezig waren. We werden geïnspireerd, met elkaar verbonden en ook uitgedaagd.

Bij dat laatste denk ik aan de Mission Partnerships van de Europese Baptisten (EBF) en CAMA Zending die daarin samenwerken. Je kunt je met één of meerdere gemeenten voor vijf jaar verbinden met een lokale gemeentestichter of startende gemeente om zo het evangelie te verspreiden op plaatsen waar nog weinig gemeenten zijn. Wat levert dat dan op?

22 11 Mission Partnerships

Samen optrekken, een financiële bijdrage leveren (€6000 per jaar), maar zeker ook zelf geïnspireerd worden. Echt een mooi project waardoor in de laatste twintig jaar al 230 gemeenten zijn gesticht waarvan er vandaag nog 220 bestaan!

Arie Verduijn vertelde hierover op onze ALV, ook Boudewijn van Schoonhoven en Oscar Lohuis zijn vanuit onze geloofsgemeenschap betrokken bij Mission Partnership.

Wil je meer weten of heb je al besloten om mee te doen? Neem dan contact op met Boudewijn van CAMA Zending (tel. 0344 443392 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Je kunt ook kijken op deze website (Engelstalig). Hopelijk kan ook jouw gemeente gezegend worden en tot zegen zijn via dit project.

Peter Stoter is Algemeen Secretaris van Unie-ABC

Partnerschap over grenzen heen