Leerplatform: Basistraject start weer

Nieuws

09 september 2021

Ben jij net gestart als raadslid? Wil je graag toegerust worden voor je nieuwe rol? Meld je dan aan voor het basistraject van het digitaal leerplatform voor raadsleden. Raadsleden die al langere tijd in functie zijn kunnen ook aansluiten. Ook voor jullie is dit een waardevol traject.

Hoe kun je groeien in je rol als raadslid? Hoe kun je goed samenwerken in de raad? Hoe kijk je naar de gemeente? Hoe geef je richting in de gemeente? Hoe geef je jongeren een plek in de gemeente? Hoe geef je vorm aan de lokale missie van de kerk? Deze en andere vragen komen aan de orde in het basistraject.

Het is een digitaal leertraject, dat je online op het moment dat jou uitkomt kunt volgen. Bij de start, tussentijds en aan het einde van het traject heb je met je regiocoördinator en andere deelnemers een plenaire ontmoeting. Deze ontmoetingen geven verdieping aan het leerproces. Daarnaast is het een mooie kans om andere raadsleden uit je regio te leren kennen.

Het basistraject start eind september/begin oktober en duurt ongeveer 3 maanden.

  • Aanmelden? Klik hier.
  • Meer informatie: klik hier. Of neem contact op met je regiocoördinator. Hij vertelt je graag meer.

Jonathan Schouten, regiocoördinator

Nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen! Staat u al ingeschreven bij de nieuwsbrief van de Unie- of ABC gemeenten? Dan hoeft u zich niet opnieuw aan te melden.

Adressen

Baptist House
Postjesweg 150
1061 AX Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-2103023
Tel. Seminarium:
020-2103024
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kom in contact

© UNIE-ABC. Een fusie tussen de Unie van Baptistengemeenten en de ABC gemeenten in Nederland.

Alle Rechten Voorbehouden

Tot slot